Follow & share
Instagram van Reizendoejezo
Afrika

Walvissen en dolfijnen bij Réunion

 

Wilt u walvissen en dolfijnen spotten bij Réunion? Dan is Réunion een prima bestemming.  Saint Gilles les Bains in het westen van Réunion is de beste bestemming voor de whale-watching excursies. Vanuit de haven vertrekken meerdere boten de zee op om voor enkele uren walvissen te zoeken. De walvissen die de wateren van Réunion bezoeken zijn bultruggen die in de warmere wateren op zoek gaan naar een maatje of een jongen willen baren. Tijdens een walvissentrip komt u ook altijd wel dolfijnen tegen. SpottingWildlife heeft verschillende informatie over walvissen en dolfijnen bij Réunion op een rij gezet. Kies uit de volgende mogelijkheden:Rondreizen door Kenia | FOX.nl       Aanbieders Réunion

SNP Natuurreizen in Réunion 
Reisgidsen Reunion  
Wildlife & natuurreizen Afrika
Droomreizen naar Afrika 
Vrijwilligerswerk in Afrika 
Reizen naar Afrika Sawadee 
Momondo vliegtickets vergelijken 
Trivago hotels vergelijken
Safari's & excursies Afrika


Walvissen en dolfijnen bij Réunion informatie

Vanuit Saint Gilles les Bains vertrekken dagelijk verschillende soorten boottochten. Zo kun je heerlijk gaan zeilen, een koraalrif bezoeken of gaan diepzeevissen. Ook is het mogelijk om vanaf juli tot en met oktober op zoek te gaan naar walvissen en dolfijnen. De bultruggen migreren elk jaar langs de kust naar de warmere wateren van de Indische oceaan. Hier krijgen de bultrggen jongeren en brengen deze groot. Vanaf eind september gaan deze walvissen weer richting Antarctica op zoek naar voedsel. Onder andere vanuit Saint Gilles les Bains kun je een tocht van enkele uren boeken, waarbij het spotten van walvissen centraal staat. Ook is er een grote kans dat je tijdens de walvissentour dolfijnen tegenkomt. 
Welke dieren

De walvissen die bij Réunion gespot kunnen worden zijn bultruggen. De dolfijnen die rondom het eiland leven zijn tuimelaardolfijnen.
Beste reisperiode

De maanden juni, juli, augustus, september en oktober zijn de beste maanden om walvissen bij Réunion te spotten. Dolfijnen komen het hele jaar door voor.
Beste bestemming

De beste bestemming om vanuit Réunion walvissen te gaan spotten is de haven van Saint Gilles les Bains en Saint Leu. Deze bestemmingen liggen aan de westkust van Réunion.
Meer informatie

Wilt u meer informatie over walvissen den dolfijnen spotten bij Réunion? Kijk dan op de volgende website voor meer informatie over de zeezoogdieren, tours en het eiland zelf: Reunion - dolphin-and-whale-watching.Meer informatie over Réunion

Dieren in Reunion 
Kaarten en gidsen van Reunion
Walvissen en dolfijnen bij Réunion
Duiken en snorkelen bij Réunion 
Flora en Fauna van Reunion
Beste reisperiode en klimaat van Reunion


SNP Natuurreizen Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjesGa hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurcampings


Of verblijf op de mooiste Campings in de natuur.

Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.