Follow & share
Instagram van Reizendoejezo

Wildlife Sweden - Camp Ängra

 

Wilt u naar Wildlife Sweden - Camp Ängra? Wildlife Sweden - Camp Ängra is een ontzettend leuke vakantiesbestemming midden in de natuur van Zweden. Angra is een piepkleine plaats, 400 km ten Noorden van Stockholm. Op de dag van vandaag is Angra een vakantiebestemming voor jong en oud. De camping ligt aan het water en verscholen tussen de bomen. De camping, eetmogelijkheden en activiteiten worden beheerd door een Nederlandse eigenaar.

 

 

SNP Winterreizen       Aanbieders Zweden

SNP Natuurreizen in Zweden 
BBI Travel - Zweden 
Rondreizen Zweden 
Pharos Reizen van ANWB 
Natuurhuisje in Zweden 
Camper huren Europa 
Wildlife & natuurreizen wereldwijd 
Momondo vliegtickets vergelijken 
Natuurlijk Reizen.nl 
Zweden tours & excursies


Activiteiten rondom Angra

Het prachtige landschap is de reden om in Angra te verblijven. Deze omgeving heeft veel te bieden op het gebied van Natuur, dieren en andere outdooractiviteiten. Zo kun je in Angra gaan Beren spotten, Bevers spotten,Eland spotten, Vissen, Vogels kijken. Het gebied is dan ook uitermate geschikt voor Natuurfotografie. Ook is het mogelijk om fietsen of kano's te huren wat een ontzettend leuke manier is om de omgeveing te verkennen. Wandelaars zijn ook van harte welkom op één van de bijzondere wandelroutes.Accommodatie Wildlife Sweden - Camp Ängra

Wanneer je in Angra wilt verblijven dan hebben wij een ruim aanbod aan slaapmogelijkheden. Hiervoor hebben wij de volgende mogelijkheden:
 

  • Camping
  • Appartementen
  • Camperplaats
  • Bed & Breakfast
Eet- & drinkmogelijkheden

Wanneer het gewenst is zijn er mogelijkheden voor eten en drinken. Zo kun je kiezen uit een ontbijt of een Diner. Ook zijn er eventueel mogelijkheden voor lunch. Wanneer je in het Appartement of op de camping verblijft kun je ervoor kiezen om voor je eigen eten en drinken te zorgen. Blijf je overnachten in het Bed & Breakfast dan zit er uiteraard het ontbijt al bij de prijs inbegrepen.Conactinformatie Wildlife Sweden - Camp Ängra

De wildlife arrangement is onderdeel van Wildlife Sweden - Camp Ängrasweden.se. Samen vormen zij een vakantiebestemming in Zweden. Deze schitterende vakantiebestemming ligt Midden in Zweden in het plaatsje Angra. Angra ligt 400 Km ten Noorden van Stockholm in bergachtig en bosrijk landschap in de provincie Hälsingland. 

Wildlife Sweden - Camp Ängra B&B en Camping
Ängra 6 82043 Kårböle
Ljusdal/Järvsö
Telefoon: 00 46 651 80151

E-mail:
  info@wildlifesweden.se
www: www.wildlifesweden.se 


GPS: 61°56'15.93” N 15°25'05.08” O  


Routebeschrijving naar Angra

Wildlife Sweden - Camp Ängra is op twee verschillende manieren te bereiken. Het is namelijk mogelijk om naast eigen vervoer ook met het openbaarvervoer te komen. Bij het station in Ljusdal wordt je vervolgens opgehaald:

Eigen vervoer
Angra is goed te bereiken met eigen vervoer. Zweden is te bereiken via Duitsland en Denemarken. In Denemarken neem je de Ferry die je naar het Zuiden van Zweden brengt.

Vliegtuig en trein
Heb je niet veel tijd dan kun je ook kiezen voor het reizen met het vliegtuig en de trein. Je vliegt met KLM of SAS van Amsterdam naar Stockholm. Vervolgens neem je van het vliegveld Arlanda de trein naar Ljusdal. Deze rit is 400 km lang en duurt ongeveer 3.5 uur. Onderweg zie je het landschap steeds veranderen. Lees hier een reisverhaal over een reis naar Angra.Meer informatie over Zweden

Dieren in Zweden
Rondreizen door Zweden 
Vakantiehuisjes in de natuur van Zweden
Reis- en natuurgidsen Zweden
Beren in Zweden
Elanden in Zweden
Bevers in Zweden
Natuurfotografie in Zweden
Wildlife Sweden - Camp Ängra 
Flora en Fauna van Zweden
Beste reisperiode en klimaat van Zweden

 
Skiën in Zweden. 

Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjesGa hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurcampings


Of verblijf op de mooiste Campings in de natuur.

Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.