Follow & share
       

Zoek de juiste weg printen

 

Bent u op zoek naar een leuk reisspel voor kinderen? Wij hebben een leuk speurspel die u kunt uit printen en kunt meenemen voor op reis. U kunt kiezen uit meerdere spellen. Er zijn vijf mogelijkheden die naar de juiste weg kunnen lijden. Maar slechts 1 van de routes is juist. Dit spel is voor kinderen een leuke afleiding tijdens een lange reis of verre vakantie. Naast 'de juiste weg' bieden wij nog meer leuke spelletjes die geheel gratis zijn uit te printen. Zo is het mogelijk om naast 'kamertje verhuren' ook verschillende kleurplaten, zeeslag, de 10 verschillen, autobingo en zelfs een compleet bordspel. Wanneer je uitgebreidere reisspellen wilt hebben kijk dan eens bij de online aanbieders van reisspellen. Hier zijn tientallen reisspellen voor jong en oud te vinden. Kies uit de volgende zoek-de-juiste-weg spelletjes:

 

Zoek de juiste weg printen       Aanbieders reisspellen

Degrotespeelgoedwinkel.nl 
Gezelschapspellen.nl - Reisspellen 


 

 

 

 

Help Bertus       Help Willem en Guus 

Help, Bertus is de weg naar de camping kwijt. Zijn vriendjes wachten al op de camping. Bertus kan niet wachten tot om naar de camping te gaan.

 
Het begint al donker te worden, maar Willem en Guus zitten nog steed op de boot. Help die 2 voor het donker naar de camping te komen.

Zoek de juiste weg printen   Zoek de juiste weg printen
   
Help kareltje    

Zoek de weg voor Kareltje naar de camping. Kareltje is namelijk zijn navigatie vergeten en kan de weg niet vinden. Help jij hem?

   
Zoek de juiste weg printen    
Spelregels - zoek de juiste weg

De spelregels voor het spel; zoek de juiste weg is vrij simpel. Er zijn in totaal 5 verschillende wegen die naar het juiste object lijden. Er is echter maar 1 weg goed. Wanneer de juiste weg is terug gevonden kun je de afbeeldingen inkleuren.Meer printbare spelletjes 


Naast de kleurplaten bieden wij nog meer gratis spelletjes aan. Deze kun je zelf gemakkelijk uitprinten en meenemen op reis:

Printbare kleurplaten
Printbaar bordspel
Printbaar zeeslagspel
Kinderbingo kaarten printen
Zoek de verschillen printen
Zoek de juiste weg printen

 
Gezelschapsspellenshop.nl 
Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjesGa hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife vrijwilligerswerk

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.