Follow & share
       

Zoek de verschillen printen

 

Bent u op zoek naar een leuk spelletje voor onderweg of voor op reis? Wij bieden hier een leuk reisspelletje voor kinderen om uit te printen. Zoek de 10 verschillen is samen met 'zoek de juiste weg' één van de leukste speurspelletjes voor jonge kinderen. Met dit spel zijn twee afbeeldingen zichtbaar waarvan 1 vol met fouten zit. Laat het kind de fouten opsporen! Vervolgens kun je de afbeelding door het kind in laten kleuren. Zo creeër je 2 spellen in 1. Naast dit spel bieden wij nog meer leuke reisspelletjes om gratis uit te printen. Denk maar eens aan leuke kleurplaten, zoek de juiste weg en zelfs een compleet bordspel. Het grote voordeel van de printbare spelletjes is dat het makkelijk is om mee te nemen en dat de spelletjes weinig ruimte in beslag nemen. Voor een welverdiende strandvakantie of verre rondeis met kinderen neemt u de printbare spelletjes gemakkelijk mee in een tas of rugzak. Kies uit de onderstaande mogelijkheden:

 

 

Zoek de 10 verschillen printen       Aanbieders reisspellen

Degrotespeelgoedwinkel.nl 
Gezelschapspellen.nl - Reisspellen 


 

 

 

 

10 verschillen op de boot       10 verschillen - eiland 

Zoek de 10 verschillen van de tekening Karel en Guus op de boot. Heb je alle 10 de verschillen gevonden? Dan kun je lekker gaan kleuren.
  Zoek de 10 verschillen van de tekening kamperen op een onbewoond eiland. Heb je Alle 10 de verschillen gevonden? Dan kun je lekker gaan kleuren.
Zoek de 10 verschillen printen   Zoek de 10 verschillen printen


Spelregels - 10 verschillen

De spelregels voor het spel; zoek de 10 verschillen is erg simpel. Probeer namelijk zo snel mogelijk de 10 verschillen te vinden. De bovendste afbeelding is correct, terwijl in de onderste afbeelding foutjes zijn te zien. Kun jij de foutjes vinden? Wanneer u de fouten gevonden heeft dan kunt u de afbeeldingen laten inkleuren door de kinderen.Meer printbare spelletjes


Naast de kleurplaten bieden wij nog meer gratis spelletjes aan. Deze kunt u zelf gemakkelijk uitprinten en meenemen op reis:

Printbare kleurplaten
Printbaar bordspel
Printbaar zeeslagspel
Kinderbingo kaarten printen
Zoek de verschillen printen
Zoek de juiste weg printen

 
Gezelschapsspellenshop.nl 
Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjesGa hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.