Follow & share
Instagram van Reizendoejezo

Reizen met campers

 

Een camper biedt alles wat je nodig hebt om te slapen, te eten en te drinken en om je te verplaatsen naar een andere bestemming. Na je ontbijt schuif je het luifeltje in en gaan de stoeltjes de achterbak in en ga je weer op weg richting de mooiste natuurgebieden van een nieuwe bestemming. Met een camper overnacht je gemakkelijk op de mooiste plaatsen in de natuur. Op deze manier kun je gemakkelijk wildkamperen of een kleine minicamping opzoeken midden in het bos. Er zijn verschillende landen uit verschillende werelddelen waar je de mooiste reizen door de natuur kan maken. In Europa is het maken van een camperreis vrij eenvoudig. Je huurt of koopt een camper en je gaat een paar weken op pad. Wanneer je een campervakantie wilt maken door bijvoorbeeld Canada of Zuid-Afrika dan komt er iets meer bij kijken. Wij hebben de verschillende mogelijkheden voor camper reizen op een rij gezet. Kies uit de volgende mogelijkheden voor meer informatie:Camper huren via Camptoo       Campers & caravans

Camper huren via Camptoo
WorldWideCampers.com 
ANWB Kleine Campings 
Pharos Reizen van ANWB 
Kampeerwereld.nl  
Reisartikelen.nl 
NKC Camperverzekering 
Camperreizen Tenzing Travel 
Travelhome.nl Campers 
Reisboekwinkel de Zwerver

 

Reizen met de camper door Europa

Er zijn in Europa fantastische camperlanden te vinden met een schitterende natuur. Naast de vele historische steden en bezienswaardigheden zijn er zelfs ook voldoende plaatsen om dieren in het wild te spotten. De toplanden voor een campervakantie in Europa zijn Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Slovenië, Schotland, Noorwegen, Zweden, Kroatië en andere landen in het oosten van Europa. Wanneer je een camper huurt dien je wel rekening te houden met het aantal af te leggen kilometers. Bij bezit van een eigen camper is pechhulp weer erg belangrijk. Met de volgende mogelijkheden kan je een campervakantie in Europa regelen:

WorldWideCampers.com 
ANWB Kleine Campings 
Pharos Reizen van ANWB 
Travelhome.nl Campers 
Reisboekwinkel de Zwerver Reizen met de camper door Noord-Amerika

Een van de populairste bestemmingen om een mooie camperreis te maken zijn Canada en de Vereneigde Staten. Een camperreis door Canada maken is erg handig aangezien de afstanden erg groot zijn en er veel natuur aanwezig is. Daarbij is de gewone accommodatie vaak erg aan de prijs. In de USA heb je veel meer accommodatie mogelijkheden, maar is het een prima middel om zo in de nationale parken te kunnen overnachten. Deze dien je wel van te voren te reserveren ivm drukte. Zo verblijf je in Noord-Amerika op de mooiste plekjes. Met de volgende mogelijkheden regel je een supervakantie met een camper in Noord-Amerika:

WorldWideCampers.com 
Camperreizen Tenzing Travel 
Travelhome.nl Campers Reizen met camper door Australië en Nieuw-Zeeland

Voor de landen Australië en Nieuw-Zeeland is het reizen met de camper misschien wel de beste optie. Dit zijn echte landen die je met een camper moet gaan verkennen. De huurprijs van een camper ligt hier ook veel lager dan bij andere landen en door het hele land zijn er naast campings vele mooie plekjes in de natuur waar je ook mag overnachten in een camper. Daarnaast zijn er ook veel voorzieningen zoals douchjes, toiletten en electrische grilplaten die erg handig zijn bij een camperreis. Met de volgende mogelijkheden regel je gemakkelijk een avontuurlijke campervakantie in Australië en Nieuw-Zeeland:

WorldWideCampers.com 
Camperreizen Tenzing Travel 
Travelhome.nl Campers Reizen met een camper door Afrika

Ook is het mogelijk om met een camper door verschillende landen in Afrika te reizen. Afrika is vergeleken met de andere landen het meest avontuurlijke. De voorzieingen kunnen in de wildparken fantastisch, maar ook primitief zijn. Tijdens de nachtelijke uurtjes hoor je de dieren letterlijk langs je camper lopen op zoek naar voedsel. Met een camper bepaal je zelf het tempo en bezoek je de mooiste natuurparken. Populaire camperlanden in Afrika zijn onder andere Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zimbabwe. Met de volgende mogelijkheden regel je gemakkelijk een avontuurlijke campervakantie in verschillende landen van Afrika:

WorldWideCampers.com 
Camperreizen Tenzing Travel 
Travelhome.nl Campers
Overige landen

Naast de populaire landen zijn er meer landen dan je denkt die geschikt zijn voor een leuke campervakantie door de natuur. Denk daarbij aan landen als Chili, Argentiniè, Japan en zelfs Cuba behoort tot de mogelijkheden. kijk snel op WorldWideCampers.com voor meer mogelijkheden.Meer informatie over campers & caravans


Camper en caravans
Reizen met campers
Reizen met caravans
Natuurbestemming
Campings in de natuur
Camper hoogtepunten
Gratis camper sites
Gratis camper routes
Kamperen informatie
Kamperen gidsen
Camper huren
Caravan huren

 
Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjesGa hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurcampings


Of verblijf op de mooiste Campings in de natuur.

Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife vrijwilligerswerk

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.