Follow & share
Instagram van Reizendoejezo

Wildlife reisorganisaties

 

Op de website van SpottingWildlife worden reizen aangeboden door verschillende reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in natuur-, wildlife en duikreizen. De meeste reizen zijn dan ook meer dan de moeite waard. Bij het boeken van een reis moet u er wel altijd op letten dat de reisorganisaties zijn aangesloten bij garantiefondsen. SpottingWildlife biedt informatie aan over reizen van verschillende reisorganisaties aan. Zelf verkoopt Reizendoejezo geen reizen. Wel is het mogelijk om een reservering te maken via onze website bij één van de reisorganisaties of touroperators. De reizen, excursies, bouwstenen, tours en bijvoorbeeld vliegtickets die via SpottingWildlife zijn te vinden worden dan ook afgehandeld door de desbetreffende reisorganisatie.  

 

 

      Wildlife touroperators 
 
Sundowner - Safari's & wildlife
 


SNP Natuur en dieren reizen 
Afrikaplus.nl - Dé afrika specialist 
Dagboekreizen naar Afrika  
Riksja Namibië en Botswana 
Wildlife excursies en tours 

 
Sundowner - Safari's & wildlife reizen 

Sinds 2004 is Sundowner dankzij de passie, de kennis en de persoonlijke aandacht voor de klanten uitgegroeid tot een specialist in comfortabele Wildlife reizen. Door geregeld de bestemmingen te bezoeken en ter plekke samen te werken met in Wildlife gespecialiseerde touroperators kunnen Sundowner u als geen ander adviseren over waar en wanneer u het beste Wildlife op een  comfortabele manier kunt zien.


 


SNP Natuur en dieren reizen 

Met reizen over de hele wereld is SNP.nl een specialist op het gebied van actieve en duurzame natuurreizen. SNP.nl biedt Groepsreizen, individuele reizen, wandel- en fietsvakanties, gezinsvakanties, rondreizen, winterreizen, themareizen, BED&2DO en paasend maatwerk. Voor avonturiers die graag zelf hun verre reis samenstellen kunnen hun eigen avontuur creëren op maat en met verschillende reisonderdelen.Afrikaplus.nl - Dé afrika specialist 

AfrikaPLUS is een onafhankelijke aanbieder en organisator van verre reizen en is al ruim 10 jaar aktief in de Nederlandse reiswereld met een uitstekende kennis van de mogelijkheden op vakantie ter plaatse. AfrikaPLUS biedt verschillende reistypen aan naar Zuidelijk Afrika. Er kan onder andere gekozen worden voor autrondreizen, fly & drives, groepsreizen, camper reizen of losse reisonderdelen.Dagboekreizen - Droomreizen naar Afrika 

Dagboekreizen.nl is een intieme maar zeer professionele reisorganisatie organisatie die zich specialiseert in individuele rondreizen waar de belevenis centraal staat. De reizen zijn opgebouwd uit een aantal standaard plaatsen die een klant kan kiezen aangevuld met zijn eigen reiswensen. De accommodaties zijn divers, maar over het algemeen van uitzonderlijk niveau. De sfeer van Dagboek Reizen is persoonlijk; snelheid en diepgaande reiskennis zijn de sleutelwoorden.
Riksja Namibië en Botswana

Namibië online is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van en voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden. Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. 
Rondreizen 

Rondreizen door Europa
Rondreizen door Azië
Rondreizen door Afrika
Rondreizen door het Midden-Oosten
Rondreizen door Noord-Amerika
Rondreizen door Midden-Amerika
Rondreizen door Zuid-Amerika
Rondreizen door Oceanië 
Reizen naar Antarctica 
             Reizen en Wildlife

Wildlife safari's
 
Rondreizen

Bouwstenen en tours
Vrijwilligerswerk
Wildlife reisorganisaties
Hotels
Vliegtickets
Hostels
Auto- en camperhuur 

 

 

Namibie reizen 
Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjesGa hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurcampings


Of verblijf op de mooiste Campings in de natuur.

Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife vrijwilligerswerk

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.