Follow & share
Instagram van Reizendoejezo
M-Oosten rondreizen

Egypte 
Oman 

Rondreizen door het Midden-Oosten

 

Op zoek naar een rondreis door het Midden-Oosten? Dan is Oman een erg goede keuze. Oman heeft verschillende historische bezienswaardigheden die afgewisseld kunnen worden met de zeeschildpadden op het strand. Daarnaast is Oman prima te combineren met andere landen uit het Midden-Oosten. Egypte is de andere bestemming Op SpottingWildlife. Hier kunt u zoeken naar verschillende duikvakanties naar de beste duik- en snorkelbestemmingen van Egypte. Naast rondreizen en duikvakanties kunt u op de website van SpottingWildlife ook op zoek naar bouwstenenvrijwilligerswerkwildlifesafari'shotelsvliegticketshostels en auto- & camperhuur. Zo heeft u genoeg keuze om een reis naar uw favoriete bestemming samen te stellen. Voor reizen naar bestemmingen van het Midden-Oosten kiest u uit de volgende mogelijkheden: 

 

 

Bestemmingen M-oosten              Aanbieders M-Oosten 

Egypte 
Oman 

 
Sawadee reizen 
SNP Natuurreizen in Egypte Duikreizen naar Egypte 

De rode zee geldt nog steeds als één van de mooiste duikbestemmingen ter wereld. Ondanks het massatoerisme is het nog steeds een genot om te duiken in bijvoorbeeld plaatsen als Sharm El Sheik en Marsa Alam. Ook andere bestemmingen aan de Rode zee zijn voor snorkelen en duiken zeker de moeite waard. Bij sommige bestemmingen kunt u zelfs op zoek gaan naar dolfijnen en zeekoeien. Verder is een duikvakantie prima te combineren met een Nijlcruise of excursies naar de bekende bezienswaardigheden van Egypte.Rondreizen naar Oman

Wanneer je echt wilt proeven hoe het Midden-Oosten is dan is Oman een uitermate geschikte bestemming. Ook in Oman wordt veel geld verdeient met olie, maar wordt met een streng voorschrift gebouwd. Zo mogen huizen en andre gebouwen niet te veel afwijken van de traditionele bouw van vroeger. Het resultaat is een sprookjesachtig land. Daarnaast zijn er in Oman ook vele stranden te vinden waar u heerlijk kunt genieten van de zon, zee en strand. Jaarlijks worden de stranden in Omanbezocht door vele schildpadden om eieren te leggen. Ook is het in Oman mogelijk om te duiken of op zoek te gaan naar grote zeezoogdieren.
Rondreizen zoeken

Rondreizen door Europa
Rondreizen door Afrika
Rondreizen door Azië
Rondreizen door Oceanië
Rondreizen door Noord-Amerika
Rondreizen door Midden-Amerika
Rondreizen door Zuid-Amerika
Rondreizen door het Midden-Oosten 
Reizen naar Antarctica
            Reizen & Wildlife

Wildlife safari's

Rondreizen
Bouwstenen en tours
Vrijwilligerswerk
Wildlife reisorganisaties
Hotels
Vliegtickets
Hostels
Auto- en camperhuur 

 

SNP Vogelreizen Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjesGa hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurcampings


Of verblijf op de mooiste Campings in de natuur.

Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.