Follow & share
Instagram van Reizendoejezo

Uw bedrijf promoten?

 

Heeft u een organisatie in de reisbranche en wilt u meer naamsbekendheid opbouwen? De website van SpottingWildlife is hier uitermate geschikt voor. Of u nu een bedrijf heeft wat reisgidsen verkoopt, wildlife excursies aanbiedt of complete rondreizen organiseerd, SpottingWildlife kunt u helpen op het gebied van adverteren en het aanbieden van producten. Om een klein beetje aan te geven wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn hebben wij de volgende informatie op een rij gezet:

 

SpottingWildlife.com

 

Mogelijkheden van SpottingWildlife

De mogelijkheden van adverteren met SpottingWildlife is erg divers. Naast de vele mogelijkheden op de website heeft SpottingWildlife ook verschillende social media kanalen. Hierbij kunt u denken aan facebook, twiiter en bijvoorbeeld youtube. Zo plaatsen wij regelmatig foto´s, leuke weetjes, het laatste nieuws en nieuwe wildlife filmpjes. In de loop van tijd hebben wij namelijk aardig wat beeldmateriaal verzamelt. Hiermee bedoelen wij voornamelijk veel foto´s en monteren regelmatig nieuwe filmpjes.


Voorwaarden

Er zijn vele verschillende mogelijkheden om advertenties te plaatsen op de website van SpottingWildlife. Er is dan ook veel bespreekbaar. Wij hebben wel enkele voorwaarden bij een nieuwe aanvraag:

- De reclame en advertenties moeten aansluiten bij de inhoud van deze website. 

- De aanvraag zal meteen in behandeling worden genomen. Wegens drukte en tijdgebrek kan een antwoord op de aanvraag enkele dagen schelen. 

- Op papier hebben wij meer informatie over adverteren op Reizendoejezo. Dit sturen wij u graag op.  Samenwerken 

SpottingWildlife is altijd geintresseerd in bedrijven en particulieren die willen samenwerken om de kwaliteit van de informatie over reizen en dieren te verhogen en te verbeteren! Mocht u dus bijvoorbeeld een tip hebben over een bijzondere spotplek dan horen wij die graagMeer informatie

Wilt u meer informatie over adverteren en samenwerken. Vul dan ons contactformulier in.

 
 Zoeken
Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.