Follow & share
Instagram van Reizendoejezo

Reisspellen

 

Tijdens een vakantie of lange reis is het erg leuk om af en toe een spelletje te doen. Het weer is op op bestemming niet altijd even goed. Ook kan de lange reis naar bestemming erg saai zijn. Het is dus een handig idee om spelletjes, een boek of een videoplayer mee te nemen. Zeker wanneer je met kinderen op reis bent is het verstandig om wat afleiding te hebben. Via Reizendoejezo kunt u op zoek naar verschillende mogelijkheden om aan spelletjes te komen. Zo is het mogelijk om op de website van SpottingWildlife verschillende soorten spelletjes uit te printen. Deze spelletjes bestaan bijvoorbeeld uit kleuplaten, autobingo, zoek de juiste weg en zeeslag. Daarnaast hebben we voor de volwassenen een compleet bordspel gemaakt. Naast de gratis spelletjes ommee te nemen kunt u ook handige reisspellen zoeken via de website van SpottingWildlife. 

 

 

      Aanbieders reisspellen
 
Spellen - Voor de reiziger! 
Gezelsschapsspellen 
Bordspelletjes winkel 
Voordelige Spellen

 

Reisspellen voor onderweg

Soms kan de reis naar een bestemming lang en vervelend zijn! Het kan namelijk voorkomen dat u uren achter elkaar moet reizen, in een file staat of dat u een vertraging heeft van enkele uren. Een passagier van een vliegtuig heeft vaak een bgeschikking over een eigen tv, waar u ook computerspelletjes mee kunt spelen. In een trein, bus of auto is dat een heel ander verhaal. Daar heeft u vaak de luxe niet en bent u op uzelf aangewezen als het gaat om vermaak en vertier. Ook in het geval van regen of verveling is het verstandig om enkele spelletjes mee te nemen. Al is het maar een spelletje kaarten.Printbare spelletjes


Heb je zin om tijdens een reis of vakantie leuke spelletjes met je kinderen te doen?SpottingWildlife heeft verschillende leuke spelletjes bedacht om de reis naar bestemming leuk te houden. Ook tijdens avonden en slecht weer zijn deze spelletjes ideaal. Het is namelijk niet altijd mooi weer bij de camping of vakantiepark. Daarom is het gemakkelijk om spelletjes bij de hand te hebben in de tent, hotelkamer of vakantiehuisje. SpottingWildlife biedt leuke mogelijkheden om gratis leuke spelletjes te spelen. Deze spelletjes zijn gratis uit te printen en zijn gemakkelijk mee te nemen. Kies uit de volgende printbare spelletjes:

Printbare kleurplaten
Printbaar bordspel
Printbaar zeeslagspel
Kinderbingo kaarten printen
Zoek de verschillen printen
Zoek de juiste weg printenWaarom zijn spelletjes op reis noodzakelijk?

Wij hebben 4 redenen op een rij gezet om u te overtuigen dat een spelletje meenemen op reis noodzakelijk is: 


Verveling 

Het is voor veel mensen bijna niet voor te stellen, maar er zijn tijdens een reis momenten dat de verveling toe slaat. Bij kinderen is dat meestal wat sneller dan volwassenen. 


Lange reis 

Soms kan de reis naar een bestemming ook echt vervelend zijn! Het kan namelijk voorkomen dat je uren achter elkaar moet reizen. Een passagier van een vliegtuig heeft vaak een bgeschikking over een eigen tv, waar je ook computerspelletjes op kan spelen. In een trein, bus of auto wordt het een heel ander verhaal. Daar heb je vaak al die luxe niet en ben je op jezelf aangewezen als het om vermaak gaat. 


Regen 

Slecht weer kan zeker een spelbreker zijn voor een leuke vakantie! Op bestemming kan het wel eens dagen achter elkaar regenen. Vooral in Nederland. 


Leuk en gezellig 

Omdat het spelen van spelletjes gewoon leuk kan zijn. Dat geldt voor kinderen, maar ook zeker voor volwassenen! In de avond een kaartspelletje spelen kan namelijk erg gezellig zijn!

 
Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjesGa hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurcampings


Of verblijf op de mooiste Campings in de natuur.

Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife vrijwilligerswerk

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.