Follow & share
Instagram van Reizendoejezo

Dolfijnen en walvissen in Golf van Biskaje

 

Wilt u walvissen en dolfijnen spotten in Engeland? Dan hebben wij een leuke optie voor u in petto. Vanuit Engeland worden namelijk verschillende tours georganiseerd om walvissen, dolfijnen en andere dieren in het wild tegen te komen. Zo zijn er tours waarbij je enkele uren de zee op gaat, zoals bij Cornwall. Ook worden er vanuit Engeland langere trips richting de Golf van Biskaje georganiseerd. Deze tocht gaat van Engeland richting Spanje. Onderweg in de Golf van Biskaje is de kans groot om vanaf het dek walvissen, dolfijnen en andere dieren te zien. Wil je ook naar de Golf van Biskaje om walvissen en dolfijnen te zien? SpottingWildlife heeft de nodige informatie op een rij gezet: 
SNP Wandelvakanties       Aanbieders Engeland

SNP Natuurreizen Engeland 
TUI - reizen naar Engeland 
Reisgidsen Engeland 
Rondreizen Groot-Brittannie 
Pharos Reizen van ANWB 
Natuurhuisje.nl 
Camper huren Europa 
Wildlife & natuurreizen wereldwijd 
Natuur excursies & tours Engeland 


Walvissen en dolfijnen bij de Golf van Biskaje

Vanuit Portsmouth of plymouth in Engeland gaat u richting de Golf van Biskaje met een veerocht op een grote boot. De overtocht zal eindigen in Bilbao of Santander. Ook gaat de veerdienst weer terug richting Engeland. De golf van Biskaje is een gebied dat zeer rijk is aan onderwaterleven. Onderweg maakt u kans op ontmoetingen met walvissen en verschillende dolfijnensoorten. Er is een organisatie in Engeland die speciaal deze mogelijkheid op het spotten van zeedieren organiseerd.


Beste plaatsen

Portsmouth of Plymouth zijn de havens waar u op kunt stappen op de boot richting Spanje. Deze veerdienst keert hier ook weer terug.


Beste tijd

De maanden april tot oktober is de beste periode om deel te nemen aan deze trip. De maanden juni tot september worden echter gezien als de allerbeste maanden voor zeezoogdieren.


Welke diersoorten

Tijdens deze boottocht kunt u verschillende dieren spotten. Wanneer u goed oplet kunt u verschillende soorten dolfijnen zien. Daarnaast heeft u ook kans op het spotten van grienden, vinvissen, potvissen, orca's en verschillende vogelsoorten. 


Meer informatie

Wilt u meer informatie over deze trip richting Spanje via Engeland? Neem dan een een kijkje op de website van Companyofwhales.co.uk 
Meer informatie over Engeland

Dieren in Engeland
Rondreizen door Engeland
Natuurgidsen Engeland
Dolfijnen en walvissen in Golf van Biskaje
Reuzenhaaien bij Cornwall
Zwemmen met zeehonden bij de Scilly eilanden
Zeehonden en vogels bij Farne eiland
Flora en Fauna van Engeland
Beste reisperiode en klimaat van Engeland

 

 

SNP Gezinsvakanties 
Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjesGa hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurcampings


Of verblijf op de mooiste Campings in de natuur.

Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.