Follow & share
Instagram van Reizendoejezo
Zuid-Amerika

Walvissen bij Chiloe

 

Wilt u blauwe vinvissen spotten in Chili bij Chiloe? Dan heeft u de keuze uit verschillende bestemmingen. Chiloe is een eiland voor de kust van Chili en bestaat voor een groot deel uit nationaal park. Hier zijn groene landschappen te vinden waar onder andere veel vogels te spotten zijn. In het noordwesten van Chiloe kunt u verschillende uitkijkpunten op het land vinden waar u walvissen kunt spotten met onder andere de blauwe vinvis. Bij Punihuil kunt u mee met verschillende excursies waarbij u op zoek gaat naar pinguïns, zeeleeuwen, zeeotters, dolfijnen, orka's en blauwe vinvissen. SpottingWildlife heeft verschillende informatie over dieren spotten bij Chiloe eiland in Chili op een rij gezet. Kies uit de volgende mogelijkheden:Rondreizen door Argentinië | FOX.nl       Aanbieders Chili

SNP Natuurreizen in Chili 
FOX Verre Reizen van ANWB Chili 
Koning Aap Chili reizen   
Riksja Chili bouwstenen 
Camper huren Chili 
Reizen naar Zuid-Amerika Sawadee
Momondo vliegtickets vergelijken 
Trivago hotels vergelijken
Natuur & wildlife excursies Chili 

Chiloe eiland informatie

Chili is één van de weinige landen waar het mogelijk is om blauwe vinvissen te zien zwemmen. Elk jaar weer komen blauwe vinvissen langs de noordwest kust van Chiloe. Chiloe is een schiereiland ten zuiden van Santiago. Rondom het eiland komen dolfijnen voor en bij Punihuil leven pinguïns, zeeotters en zeeleeuwen. Voor de walvissen moet je met een boot de zee op. Punihuil is dé bestemming op Chiloe om op zoek te gaan naar dieren. Hier wonen echter maar weinig mensen. Verblijven kunt u beter in Ancud, in het noorden van Chiloe. Vanuit Ancud worden de excursies georganiseerd. De plaats Melinka te zuiden van Chiloe eiland staat bekend als een goede bestemming voor walvissen en andere dieren.
Beste reisperiode 

Er zijn verschillende beste reisperiodes voor dieren bij de Chiloe eilanden. Verschillende soorten vogels, dolfijnen, zeeleeuwen en zeeotters zijn het hele jaar door te spotten bij Punihuil. De maanden januari tot april is de beste reisperiode voor blauwe vinvissen. De maanden september tot april zijn goede maanden voor andere walvissoorten zoals de orka. Deze periode is ook goed voor pinguìns bij Punihuil.
Beste bestemming

Punihuil  in het noordwesten van Chiloe eiland is een prima bestemming om op zoek te gaan naar dieren. Naast de walvissen en dolfijnen weet u zeker dat u hier bijvoorbeeld pinguìns, zeeotters en zeeleeuwen kunt spotten. De plaats Melinka te zuiden van Chiloe eiland staat bekend als een goede bestemming voor walvissen en andere dieren. Dit gebied staat dus bekend als één van de beste bestemmingen ter wereld om blauwe vinvissen te zien. Toch moet u ook hier geluk hebben om de grootste dier ter wereld te zien.
Welke diersoorten

Bij Chiloe eiland kunt u verschillende diersoorten spotten, zoals de blauwe vinvis, pinguïns, zeeleeuwen, zeeotters, orka´s, dolfijnen en verschillende soorten vogels.
Meer informatie

Wilt u meer informatie over Punihuil, Chiloe eiland en de dieren? Kijk dan op de volgende websites: Ballenaschiloe.cl of Getyourguide.nl voor excursies naar Chiloe.Meer informatie over Chili

Dieren in Chili
Rondreizen door Chili 
Reis- en natuurgidsen Chili
Walvissen bij Chiloe
Dieren bij Straat van Magellan
Walvissen en dolfijnen bij Arica
Zeeleeuwen en pinguïns bij Punta Choros
Dieren bij Torres del Paine nationaal park 
Flora en Fauna van Chili
Beste reisperiode en klimaat van Chili

 
Bouw je eigen Chili reis met Argentinie online
Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjesGa hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurcampings


Of verblijf op de mooiste Campings in de natuur.

Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.