Follow & share
Instagram van Reizendoejezo
Zuid-Amerika

Zeeleeuwen en pinguïns bij Punta Choros

 

Wilt u zeeleeuwen en pinguïns spotten bij Punta Choros in Chili? Voor de kust van Punta Choros ligt het Humboldt Penguin National Reserve en het eiland Isla Damas. Dit gebied is bekend vanwege de Humboldt Pinguins. Het is een natuurgebied met mooie stranden, helder water en rotsachtige formaties. Naast pinguïns kunt u hier ook andere diersoorten spotten zoals zeeleeuwen, pelikanen, zeeotters, verschillende soorten vogels en zelfs dolfijnen komen in dit gebied voor. Ook zijn er mogelijkheden om te duiken of snorkelen, al kan het water wel wat fris zijn. SpottingWildlife heeft verschillende informatie over dieren spotten bij Punta Choros op een rij gezet. Kies uit de volgende mogelijkheden:

 

 

Rondreizen door Argentinië | FOX.nl       Aanbieders Chili

SNP Natuurreizen in Chili 
FOX Verre Reizen van ANWB Chili 
Koning Aap Chili reizen   
Riksja Chili bouwstenen 
Camper huren Chili 
Reizen naar Zuid-Amerika Sawadee
Momondo vliegtickets vergelijken 
Trivago hotels vergelijken
Natuur & wildlife excursies Chili

Dieren bij Punta Choros informatie

Voor de kust van Punta Choros liggen meerdere kleine eilanden waar de natuur nog vrij spel heeft. Punta Choros ligt ongeveer op een uur afstand boven de stad La Serena. Op de eilanden en aan de kust van het vaste land komen pinguïns en zeeleeuwen voor. Met een bootje kom je al dichtbij en heb je de kans om leuke foto's te maken. Tijdens een boottour worden ook regelmatig dolfijnen gespot en heel af en toe walvissen die bezig zijn met hun migratie naar het noorden of zuiden. U kunt Punta Choros prima zelf bezoeken en verblijven op een camping of een hostel. Ook worden er verschillende trips aangeboden vanuit de stad La Serena. Beste reisperiode

De beste periode om bij Punto Chores dieren te spotten zijn tijdens de warmere maanden in de Chileense zomer. De maanden november tot maart worden gezien als beste reisperiode. De temperaturen zijn goed en ook de pinguìns zijn dan erg actief dat het spotten vanuit de boot makkelijk maakt.
Beste bestemming

Punta Choros is de bestemming waar u kunt verblijven om de omgeving van Punta Choros en de Humboldt Penguin National Reserve te verkennen., Ook worden veel tours vanuit de stad La Serena georganiseerd. Punta Choros ligt 114 kilometer ten noordwesten van La Serena, 60 kilometer ten noordwesten van La Higuera en 24 kilometer ten westen van Los Choros. U kunt dit gebied ook zelf bezoeken. Op de eilanden voor de kust kunt u helaas niet verblijven.
Welke diersoorten 

Punta Choros, Isla Damas en de Humboldt Penguin National Reserve staat vooral bekend om de Humboldt Pinguins. Naast de Humboldt Pinguins kunt u hier ook zeeleeuwen, zeeotters, pelikanen en andere soorten vogels. Tuimelaars (dolfijnen) worden hier ook regelmatig gezien. Voor walvissen spotten heeft u erg veel geluk nodig.
Meer informatie

Wilt u meer informatie over Punta Choros? Neem dan eens een kijkje op de volgende website: Visitchile.com - Punta-choros.
Meer informatie over Chili

Dieren in Chili
Rondreizen door Chili 
Reis- en natuurgidsen Chili
Walvissen bij Chiloe
Dieren bij Straat van Magellan
Walvissen en dolfijnen bij Arica
Zeeleeuwen en pinguïns bij Punta Choros
Dieren bij Torres del Paine nationaal park 
Flora en Fauna van Chili
Beste reisperiode en klimaat van Chili

 Bouw je eigen Chili reis met Argentinie online

 


Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjesGa hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurcampings


Of verblijf op de mooiste Campings in de natuur.

Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.