Follow & share
Instagram van Reizendoejezo
Midden-Oosten

Egypte 
Oman 

Dieren in Oman

 

Wilt u dieren spotten in Oman? Dan heeft u veel meer mogelijkheden dan u in eerste instantie zal denken. Oman staat namelijk erg om de zeeschildpadden. Er zijn verschillende stranden in Oman die zeer belangrijk zijn voor het leggen van eieren. Daarnaast kunt u in Oman bij de Muscat- en Daymaniyat eilanden walvissen en dolfijnen spotten. Naast de dolfijnen en de walvissen staat het gebied bij de de Muscat- en Daymaniyat eilanden ook bekend vanwege de prima snorkel- en duikmogelijkheden. Hier kunt u dan ook meerdere duikstekken vinden en heeft u kans om vele verschillende vissen en koraalriffen te zien. SpottingWildlife heeft verschillende informatie over dieren bij Oman op een rij gezet. Kies uit de volgende mogelijkheden:

 

Single reizen van FOX | FOX.nl       Dieren in Oman

Reizen naar Oman
 
Kaarten en gidsen van Oman

Schildpadden bij Ras al Hadd
Walvissen en dolfijnen bij
Muscat en Daymaniyat eilanden
 
Flora en Fauna van Oman

Beste reisperiode van Oman 

 




Reizen naar Oman 

Wilt u op reis naar Oman? Dan heeft u verschillende manieren om het land te bezoeken. Oman zelf is leuk voor rondreizen of een strandvakantie. Ook kunt u Oman makkelijk met andere landen combineren. Oman wordt ook veel aangedaan door cruiseschepen. Bekijk hier de reizen naar Oman.



Kaarten en gidsen van Oman 

Oman is een andere bestemming in het Midden-Oosten waar je van de natuur kunt genieten. Op het gebied van natuur is Oman vooral bekend vanwege de stranden met zeeschildpadden. ook is Oman een belangrijke tussenstop voor vogels tijdens de grote vogeltrek. Zoek hier naar verschillende soorten reisgidsen, natuurgidsen, wegenkaarten, reisverhalen en vogelsgidsen.



Schildpadden bij Ras al Hadd 

Oman is erg bekend vanwege de zeeschildpadden. Zo worden verschillende stranden van Oman bezocht door de groene en karatschildpad die daar hun eieren gaan leggen. Lee hier meer over schidpadden spotten bij Oman.



Walvis en dolfijn bij Muscat en Daymaniyat eilanden 

Wilt u walvissen en dolfijnen spotten in Oman? Dan zijn de Muscat- en Daymaniyat eilanden in Oman een prima bestemming. Vanaf de boot kunt u op zoek naar bultruggen en verschillende soorten dolfijnen. Ook staat dit gebied bekend als goede duikbestemming. 



Flora en Fauna van Oman 

Naast de beste plaatsen om dieren in Oman in het wild te spotten kun je hier ook op zoek naar algemene informatie over planten en dieren in Oman. Zo krijg je een goed beeld van de flora en fauna van Oman.



Beste reisperiode en klimaat van Oman 

Wanneer u naar Oman wilt reizen dan is het verstandig om rekening te houden met het klimaat van Oman en de beste reisperiode. In Oman schijnt vrijwel altijd de zon dat er voor zorgt dat het tijdens de zomermaanden erg warm kan worden. Bekijk hier de informatie over het klimaat, de beste reisperiode, de temperaturen en de weersverwachting van Oman.



Zoek per diersoort

Apen
Beren
Buideldieren
Dolfijnen
Giraffe
Haaien en roggen
Hagedissen
Honden
Katachtige
Krokodillen
Neushoorn
Nijlpaarden
Olifanten
Schildpadden
Vogels
Walvissen
Zeekoeien
Zeeroofdieren
                 Meer bestemmingen

Europa
Afrika
Azië
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Midden Amerika
Zuid-Amerika
Oceanië
Antarctica 


Reizen en Wildlife

Wildlife safari's
Rondreizen
Bouwstenen en tours
Vrijwilligerswerk
Wildlife reisorganisaties 





 



Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjes



Ga hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurcampings


Of verblijf op de mooiste Campings in de natuur.

Natuurgidsen zoeken



Zoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.