Follow & share
Instagram van Reizendoejezo
Afrika

Vogels bij de Seychellen

 

Wilt u vogels spotten bij de Seychellen? Dan is Bird island bij de Seychellen een prima bestemming. Bij de Seychellen kunt u tropische stranden en mooie koraalriffen combineren met het spotten van verschillende soorten vogels. Deze combinatie is toch wel uniek in de wereld. Wat Bird island zo uniek maakt is dat het eiland een belangrijke broedplaats is voor sterns en ook een belangrijke tussenstop voor migrerende vogelsoorten. Daarnaast is Bird island ook populair bij andere diersoorten. Denk daarbij aan zeeschildpadden, zeekoeien en andere zeedieren. De stranden en de koraalriffen rondom het eiland behoren tot de mooiste van de Seychellen. SpottingWildlife heeft verschillende informatie over vogels bij de Seychellen op een rij gezet. Kies uit de volgende mogelijkheden:Rondreizen door Kenia | FOX.nl       Aanbieders Seychellen

FOX reizen naar Seychellen 
Natuurproject op de Seychellen 
Reisgidsen Seychellen 
Reizen naar Afrika Sawadee 
Wildlife & natuurreizen Afrika 
Momondo vliegtickets vergelijken 
Trivago hotels vergelijken
Safari's & excursies Afrika

Vogels bij Bird island informatie

De Seychellen is ook een uniek gebied als het gaat om vogel spotten. Omdat de eilanden van de Seychellen erg afgelegen ligt van het vaste land hebben diverse vogelsoorten hier hun thuis gevonden. Daarnaast wordt de Seychellen door vele verschillende migrerende vogelsoorten bezocht. De beste bestemming om in de Seychellen vogels te spotten is Bird island. Bird island ligt ten noorden van het hoofdeiland en is een leefomgeving voor verschillden diersoorten. Vogels die te spotten zijn bij Bird island zijn sterns, keerkringvogels en vele andere soorten. Naast de vogelsoorten is het eiland ook geliefd bij dolfijnen, zeeschildpadden en zeekoeien. Tijdens het juiste seizoen kunt u zelfs walvissen spotten. Dit is echter wel verder de zee op. Op het eiland is slechts 1 accommodatie te vinden. De rest in beschermd natuurgebied.Welke diersoorten

Bij bird island zijn vele bijzondere soorten vogels te spotten, waaronder sterns, keerkringvogels, verschillende soorten reigers en vele andere soorten vogels.
Beste reipseriode

Voor liefhebbers van vogels zijn er verschillden beste reisperiodes.  Grof gezien zijn de maanden april tot oktober de beste maanden. April is een broedseizoen. De maanden mei tot en met september zijn goede maanden voor sterns en zeevogels. De maand oktober staat bekend als goede maand voor de migrerende vogelsoorten.
Beste bestemming

De omgeving van Bird island is een leefomgeving voor zeevogels, zeeschildpadden, zeekoeien, dolfijnen en walvissen. Bird Island ligt in het noorden van de Seychellen en is het meest noordelijke eiland. Bird island ligt ongeveer op een kleind 100 kilometer van het hoofdeiland Mahé.
Meer informatie

Wilt u meer informatie over Bird island en de verschillende soorten vogels? Kijk dan eens op Wikipedia.org of Birdislandseychelles.com.
Meer informatie over de Seychellen

Dieren bij de Seychellen 
Reis- en natuurgidsen Seychellen

Zwemmen met walvishaaien bij de Seychellen
Walvissen en dolfijnen bij de Seychellen
Duiken en snorkelen bij de Seychellen
De reuzenschildpad van de Seychellen
Vogels bij de Seychellen
Vrijwilligerswerk met zeedieren en koraalriffen 
Flora en Fauna van Seychellen

Beste reisperiode en klimaat van de Seychellen


Rondreizen door Zuid-Afrika | FOX.nl 
Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjesGa hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurcampings


Of verblijf op de mooiste Campings in de natuur.

Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.