Follow & share
Instagram van Reizendoejezo
Afrika

Dieren bij de Seychellen

 

Wilt u dieren spotten bij de Seychellen? Dan kunt u op zoek naar walvissen, dolfijnen, walvishaaien, reuzenschildpadden en verschillende soorten vogels. Daarnaast biedt de Seychellen ook prima mogelijkheden om te duiken en te snorkelen bij de mooiste koraalriffen met tropische vissen, zeeschildpadden en rifhaaien. SpottingWildlife heeft verschillende informatie over dieren bij de Seychellen op een rij gezet. Ook kunt u hier op zoek naar informatie over het weer en het klimaat van de Seychellen. Wanneer u wilt helpen bij een vrijwilligersproject met koraalriffen en verschillende soorten zeedieren dan kunt u hier ook terecht voor informatie. Kies uit de volgende mogelijkheden: Rondreizen door Kenia | FOX.nl       Dieren bij de Seychellen

Reis- en natuurgidsen Seychellen  
Zwemmen met walvishaaien 
Walvissen en dolfijnen Seychellen
Duiken en snorkelen Seychellen
De reuzenschildpad Seychellen
Vogels bij de Seychellen
Vrijwilligerswerk bij koraalriffen 
Flora en Fauna van Seychellen

Reisperiode en klimaat Seychellen 


Reisgidsen en natuurgidsen Seychellen  

De Seychellen is een echte natuurbestemming. Zoek hier naar de juiste vogelgids, reisgids en duikgids en ga bij de Seychellen lekker snorkelen, duiken en vogels spotten in het wild.  


 
Zwemmen met walvishaaien bij de Seychellen
 


Heeft u altijd al eens willen zwemmen met walvishaaien? Bij de Seychellen is het mogelijk om met de grootste vis ter wereld te zwemmen. Naast walvishaaien heeft u bij de Seychellen ook kans op mantaroggen. Lees hier alles over walvishaaien spotten bij de Seychellen.
 


Walvissen en dolfijnen bij de Seychellen 

Naast de vele duik- en snorkelmogelijkheden worden er vanaf de eilanden van de Seychellen ook walvisexcursies georganiseerd. Bij de Seychellen heeft u namelijk een goede kans om dolfijnen en ook walvissen te spotten.


 

Duiken en snorkelen bij de Seychellen 

De Seychellen is een prima bestemming voor duikers en snorkelaars. Duiken kunnen gemaakt worden bij de riffen van één van de vele eilanden. Duik- en snorkelliefhebbers kunnen op zoek naar mooie koraalriffen met tropische vissen, zeeschildpadden en rifhaaien.
 


De reuzenschildpad van de Seychellen 

Bij de eilanden van de Seychellen komen verschillende soorten planten en dieren voor die nergens anders ter wereld voor komen. Denk daarbij aan de coco de mer, kikkers, vogels en de reuzenschildpadden. Voor de reuzenlandschildpadden hebben wij verschillende informatie op een rij gezet.
 


Vogels bij de Seychellen 

Naast alle zeedieren zijn de eilanden van de Seychellen ook erg bekend om het spotten van verschillende soorten vogels. Bird island is de beste bestemming voor de vogelaars of vogelspotters.
 


Vrijwilligerswerk met zeedieren en koraalriffen 

Bij de Seychellen is het mogelijk om deel te nemen aan een vrijwilligersproject. Het vrijwilligersproject van de Seychellen gaat om het beschermen van de koraalriffen en de verschillende soorten zeedieren. Lees hier meer over vrijwilligerswerk doen bij de Seychellen.Flora en Fauna van Seychellen 

Wil je meer weten over de planten en dieren die bij de Seychellen voorkomen? Dan ben je hier op de juiste bestemming. Naast de beste spotplaatsen voor verschillende zeedieren en vogels hebben wij ook algemene informatie over de flora en fauna van de Seychellen. 

 

Beste reisperiode en klimaat van de Seychellen  

Wanneer u naar de Seychellen wilt reizen dan is het verstandig om rekening te houden met het weer en het klimaat van de Seychellen. De kans op mooi en aangenaam weer is het grootst wanneer u rekening houdt met de beste reisperiode van de Seychellen.


Zoek per diersoort

Apen
Beren
Buideldieren
Dolfijnen
Giraffe
Haaien en roggen
Hagedissen
Honden
Katachtige
Krokodillen
Neushoorn
Nijlpaarden
Olifanten
Schildpadden
Vogels
Walvissen
Zeekoeien
Zeeroofdieren
                 Meer bestemmingen

Europa
Afrika
Azië
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Midden Amerika
Zuid-Amerika
Oceanië
Antarctica 


Reizen en Wildlife

Wildlife safari's
Rondreizen
Bouwstenen en tours
Vrijwilligerswerk
Wildlife reisorganisaties 
 


Rondreizen door Zuid-Afrika | FOX.nl 
Zoek natuur-rondreizen

Ga hier op zoek naar de mooiste reizen door de natuur en spot bijzondere diersoorten:

EuropaAziëAfrika
N-AmerikaM-Amerika
Z-AmerikaOceanië 
M-OostenAntarctica


Natuur-vakantiehuisjesGa hier op zoek naar vakantiehuisjes in de natuur en verblijf op de mooiste plekjes in de bergen, aan het water of in de bossen.

Natuurcampings


Of verblijf op de mooiste Campings in de natuur.

Natuurgidsen zoekenZoek hier naar de leukste natuurgidsen per land of per onderwerp:

Natuurgidsen per land 
Duikgidsen 
Vogelgidsen
Reisfotografiegidsen 

Wildlife vrijwilligerswerk

Wildlife en natuur vrijwilligerswerk


Op zoek naar leuke vrijwilligersprojecten met schildpadden, leeuwen, olifanten, dolfijnen, apen en andere dieren? Kijk dan eens bij de projecten voor AfrikaAmerikaAzië 
en Europa.